perjantai 10. syyskuuta 2021

Moraalittomissa juutalaisasekauppaisasiassa ei mitään muuta uutta kuin että se tuli vaihteeksi julki, yleensä on julkimediassa jatkuu tauoton "natsirummutus" kommunismin (ja vihreän jatkumon) kusetuksesta vaieten

6.9.2021 historioitsija Seppo Lehto historioitsija tietotekniikan perusteita kertaamassa yliopistolta, 59 v syntymäpäivä

Moraalittomissa juutalaisasekauppaisasiassa ei mitään muuta uutta kuin että se tuli vaihteeksi julki, yleensä on julkimediassa jatkuu tauoton "natsirummutus" kommunismin (ja sen vasemmistoliitto ja vihreän jatkumon) kusetuksesta vaieten

Orjakaupasta alkaen juutalaiset ovat olleet merkittävä rahoitustaho, samoin juutalaisten toimin maksettiin aikanaan se että englannista tuli saksan sijaan USA:n virallinen kieli.
Olisi asiat paremmin kun olisi ollut saksa USA:n ykköskieli. Ko aikaan saksalaisperäisten siirtolaisten määrä oli iso euroopan sotia paenneina.




Seppo Lehto historioitsija Tampere tavoite kokonaisempi Suomi, sekä kompensaationa Ryssän hyökkäyssodista ja imperialismista suurempi Suur-Suomi Kuolaa Vienanlahtea ja Inkeriä myöden, kiitos ;).

palaute: vapaussoturi@gmail.com 



Palaute on tervetullutta. Gmaili ei toistaiseksi sensuroi toisin kuin jutikka fb, mikä laittoi jälleen estoksi 30 vrk mikko alatalon "Kyllä sitä ollaan niin neekeriä"-laululinkistä youtubeen.

-----------

Viite: 

"Suomalaisen poliittisen korruption tärkeimpiin taustahahmoihin lukeutuvat Zabludowiczit pääsevät ensimmäistä kertaa valokeilaan tuoreessa kirjassa. Tällä viikolla julkaistu Matti Mörttisen kirjoittama teos nimeltä Shlomo Zabludowicz kertoo Suomen rikkaimman juutalaisen Chaim ”Poju” Zabludowiczin varallisuuden lähteistä.

Puolassa syntynyt, myöhemmin Suomeen muuttanut ja rikollisvaltio Israelissa vanhoilla päivillään kuollut Shlomo oli Chaim Zabludowiczin isä. Juutalaisperhe rikastui asekaupalla ja yhtiökumppaneita riistämällä".

------

Twitterissä lisää aiheesta:

Tv-ohjelmia seuraten ei saa kuin ylimääräisiä happohyökkäyksiä. TV:n sensuuriohjelmiin valitaan yleensä vain ja ainoastaan sanomakonsernin jutkuvalheita kylväviä kommaritaustaisia kusettajia https://talk-about-jews.blogspot.com/

-----------

Keskustelua juutalaisista / juutalaisuudesta, moraalittomuudesta, 2-moralismista

https://talk-about-jews.blogspot.com/

----------------------